ЛАЖНА ОБЈАВА НА WALMART ВЛИЈАЕШЕ НА ГОЛЕМ РАСТ НА LITECOIN

Една лажна објава драстично го потресе пазарот на криптовалути. Имено, на Интернет се појави лажно соопштение за печатот од Волмарт, во кое тие изјавија дека ќе го прифатат Лајткоин како…

Continue ReadingЛАЖНА ОБЈАВА НА WALMART ВЛИЈАЕШЕ НА ГОЛЕМ РАСТ НА LITECOIN

End of content

No more pages to load