КОЛКУ УКРАИНСКИ ФИРМИ ИМА ВО МАКЕДОНИЈА?

Во Македонија има 40-тина компании каде што барем еден од сопствениците е по потекло од Украина покажуваат податоците од платформата БизнисМрежа.мк. Сите се микро, или мали фирми.  Од сите нив, во 2020…

Continue ReadingКОЛКУ УКРАИНСКИ ФИРМИ ИМА ВО МАКЕДОНИЈА?

End of content

No more pages to load