Производство на криптовалути и пирамидални шеми во албанската реалност

Производството на криптовалути во Албанија е дозволено со закон од 2021 година. Сега кога албанската влада го отвори патот за издавање на виртуелни валути, денес тие се гледаат како феномен…

Continue ReadingПроизводство на криптовалути и пирамидални шеми во албанската реалност

СКОК НА ВРЕДНОСТА НА КРИПТОВАЛУТИТЕ: КОЛКУ ЧИНИ БИТКОИН?

По вчерашниот пад, пазарот на крипто -валути забележа раст и во последните 24 часа е забележан пораст од 7,1 отсто. Биткоинот порасна за 4,1 проценти во последните 24 и во…

Continue ReadingСКОК НА ВРЕДНОСТА НА КРИПТОВАЛУТИТЕ: КОЛКУ ЧИНИ БИТКОИН?

End of content

No more pages to load