Споменик на пронаоѓачот на Биткоинот – Сатоши Накамото е подигнат во Будимпешта

Нов споменик беше откриен во паркот Графисофт во близина на Дунав, во деловниот центар во Будимпешта. Тоа е биста која го слави „непознатиот херој“ кој во 2009 година под псевдонимот…

Continue ReadingСпоменик на пронаоѓачот на Биткоинот – Сатоши Накамото е подигнат во Будимпешта

End of content

No more pages to load