ДАЛИ СО НОВАТА ПРОСЕЧНА ПЛАТА ПРЕТРКАВМЕ НЕКОЈА ЗЕМЈА ОД ПОРАНЕШНА ЈУГОСЛАВИЈА?!

Државниот завод за статистика објави дека во март просечната плата во државата изнесувала 31.080 денари. Јасно е дека порастот од 1.241 денари во однос на февруарскиот национален просек од  29.839…

Continue ReadingДАЛИ СО НОВАТА ПРОСЕЧНА ПЛАТА ПРЕТРКАВМЕ НЕКОЈА ЗЕМЈА ОД ПОРАНЕШНА ЈУГОСЛАВИЈА?!

ВО ПРВИОТ КВАРТАЛ ОД ГОДИНАВА ЗАТВОРЕНИ СЕ 3.920 ФИРМИ, за цела ланска година – 6.995!

Во првиот квартал од оваа година бизнис-битката ја згубиле 3.920 компании и ставиле клуч на врата, покажуваат податоците на платформата Бизнис.Мрежa.мк. Ова се поразителни податоци ако се земе предвид дека минатата година,…

Continue ReadingВО ПРВИОТ КВАРТАЛ ОД ГОДИНАВА ЗАТВОРЕНИ СЕ 3.920 ФИРМИ, за цела ланска година – 6.995!

КОЛКУ ПАРИ ПРАВАТ НАЈДОБРИТЕ КОМПАНИИ НА БЕРЗА: Ново рангирање

Компаниите кои котираат на берза оствариле во 2021 година вкупна добивка од над 273 милиони евра. На листата се 94 компании од кои три сега се суспендирани од котација. Остварениот…

Continue ReadingКОЛКУ ПАРИ ПРАВАТ НАЈДОБРИТЕ КОМПАНИИ НА БЕРЗА: Ново рангирање

Еден Барел нафта паѓа на Берза за 10 долари во Македонија иста цена!!!!!!

Овај месец еден Барел нафта на Берза почна да опаѓа на 11 Август кој што имаше цена од 74 долари за Барел. Со секој изминат ден нафтата опаѓаше и стигна…

Continue ReadingЕден Барел нафта паѓа на Берза за 10 долари во Македонија иста цена!!!!!!

End of content

No more pages to load