Еден Барел нафта паѓа на Берза за 10 долари во Македонија иста цена!!!!!!

Овај месец еден Барел нафта на Берза почна да опаѓа на 11 Август кој што имаше цена од 74 долари за Барел. Со секој изминат ден нафтата опаѓаше и стигна…

Continue ReadingЕден Барел нафта паѓа на Берза за 10 долари во Македонија иста цена!!!!!!

End of content

No more pages to load