ДАЛИ СО НОВАТА ПРОСЕЧНА ПЛАТА ПРЕТРКАВМЕ НЕКОЈА ЗЕМЈА ОД ПОРАНЕШНА ЈУГОСЛАВИЈА?!

Државниот завод за статистика објави дека во март просечната плата во државата изнесувала 31.080 денари. Јасно е дека порастот од 1.241 денари во однос на февруарскиот национален просек од  29.839…

Continue ReadingДАЛИ СО НОВАТА ПРОСЕЧНА ПЛАТА ПРЕТРКАВМЕ НЕКОЈА ЗЕМЈА ОД ПОРАНЕШНА ЈУГОСЛАВИЈА?!

Украдени повеќе од 600 милиони долари во Ethereum и други криптовалути!

Хакерите наводно ја прекршиле платформата базирана на блокчејн Поли Мрежа и извлекоа повеќе од 600 милиони долари во крипто-валути во вторникот, објави компанијата на Твитер, означувајќи го најголемиот пробив досега…

Continue ReadingУкрадени повеќе од 600 милиони долари во Ethereum и други криптовалути!

End of content

No more pages to load