КОЛКУ ПАРИ ПРАВАТ НАЈДОБРИТЕ КОМПАНИИ НА БЕРЗА: Ново рангирање

Компаниите кои котираат на берза оствариле во 2021 година вкупна добивка од над 273 милиони евра. На листата се 94 компании од кои три сега се суспендирани од котација. Остварениот…

Continue ReadingКОЛКУ ПАРИ ПРАВАТ НАЈДОБРИТЕ КОМПАНИИ НА БЕРЗА: Ново рангирање

End of content

No more pages to load