You are currently viewing Пазете се од крипто измами!

Пазете се од крипто измами!

Крипто измамите се зголемуваат секој ден. Измамниците сакаат да ве убедат да им дадете свои коини за да заработите многу пари кој што нема да ги имате никогаш само ке ви ги земат коините и ке ве измамат.

Вашите акции или крипто купувајте ги сами и продавајте ги сами на официјални представништва за купување криптовалути.

Никогаш да не наседнете да купувате преку други имајте сами свој акаунт каде што можете во секое време да видите дали парите ви одат нагоре или надолу и не дозволувајте да ве измамат.

Постојат официјални страници кои што имаат дозвола за корисниците да можат да тргуваат, и постојат страници кој што немаат дозвола за тргување кои што ги има премногу и сакаат само да ви ги земат парите.