You are currently viewing По големиот пад, Криптовалутите забележаа мал пораст

По големиот пад, Криптовалутите забележаа мал пораст

Крипто маркетот после опаѓањето денеска почна да се зголемува.

Крипто берзата има движења проследени од Биткоинот, доколку Биткоинот почне да расте во големи цифри, сите останати коини се креваат на Берза но во помал пораст во споредба со Биткоин.

Дали цената на Биткоинот ке достигне рекордна цена оваа година зависи само од тоа што повеќе луѓе да купуваат но помалку да продаваат.

Дали сега инвеститорите гледаат можност за заработка останува да видиме во следниот период.