You are currently viewing Биткоинот од 43 000 долари се намали на 34 500 долари за само три дена

Биткоинот од 43 000 долари се намали на 34 500 долари за само три дена

Речиси целиот маркет во последните 7 дена опаѓаше заедно со Биткоинот како нивен лидер крипто маркетот не престанува да паѓа.

Дали сега е шансата за ново инвестирање и ново кревање за биткоинот луѓето се сепак тие што одлучуваат, бидејќи тие се тие што купуваат.