You are currently viewing Шиба и Догекоин падна на крипто маркетот

Шиба и Догекоин падна на крипто маркетот

Овие два дена крипто макетот не престанува да пајѓа.

Дали инвеститорите се префтлија во NFT со цел поголема заработка поради што крипто маркетот вејке долго време е нестабилен и непрофитабилен.