You are currently viewing По објавата од Маск, Догекоин се крена 40% во последните 4 дена

По објавата од Маск, Догекоин се крена 40% во последните 4 дена

Одкако Елон Маск објави дека продукти од Тесла можат да се купат со Догекоин цената порасна во последните четири дена за 40%.

Ценат скокна од 0.14 на 0.19 за само неколку дена како што можете да видите на сликата во прилог.