You are currently viewing (Видео) Во Нов Зеланд повторно дозволени оргии, но само под еден услов

(Видео) Во Нов Зеланд повторно дозволени оргии, но само под еден услов

Во интервју за локалната станица, новозеландската премиерка Џасинда Ардерн изјавила дека „семафор системот“ кој започнува да се применува во земјата, ќе дозволи и најинтимни собири, пренесува „Lad Bible“.

Премиерката потврдила дека на жителите на Оукленд законски им е дозволено и да учествуваат во оргии, по изолацијата поради коронавирусот.

На барањето да даде повеќе детали за системот, Ардерн рекла дека сè е дозволено, од излегувања до оргии, но само ако во просторијата нема повеќе од 25 луѓе.

„Можам да потврдам дека врските на Тиндер се повторно отворени. Тоа не е баш строго вклучено во „семафор системот“, но, во црвено се дозволени до 25 луѓе“, рекла таа низ смеа.