You are currently viewing Биткоинот по падот на 41 000$ се крена на 51 000$

Биткоинот по падот на 41 000$ се крена на 51 000$

Во последните 24 сати Биткоинот одкако падна одма почна да се крева нагоре и се зголеми за 10 000$.

Одкако Биткоинот почна да се крева цела Берза почна да оди нагоре.

Повеќето криптовалути одат нагоре во исто време со Биткоинот, но кога паѓа истите паѓаат надолу.