You are currently viewing IXFI лансира нова Crypto Exchange

IXFI лансира нова Crypto Exchange

XFI го објави официјалното лансирање на нова платформа за тргување со криптовалути на 1 декември, Денот на Големата унија на Романија.

Веб верзијата е моментално достапна ширум светот и ќе им овозможи на корисниците пристап за тргување до 500 монети и над 1000 парови. Овој производ служи како целосна алтернатива на банките, бидејќи обезбедува брзи и сигурни трансакции, пристап до заеми во криптовалути и решенија за картички за пријатно тргување. 

„Мојата визија е да создадам безбеден и пријателски екосистем кој ќе го олесни тргувањето дури и за помалку искусните луѓе. IXFI е за давање на луѓето поголем избор, независност и можност да учествуваат во движењето на криптовалутите и инвестициите. Нашата цел е да ги охрабриме луѓето да размислуваат на големо и да ги отворат своите умови во врска со размената, преку создавање карактеристики по кои сите копнееме“. вели Кристијан Андреј – основач и извршен директор на IXFI.

Во денешно време, најголемите постоечки размени за криптовалути сè уште остануваат премногу сложени и со почетниците и со искусни трговци со криптовалути, кои често се соочуваат со проблеми со производите заедно со високи такси за тргување, недостаток на ликвидност и соодветна поддршка на клиентите.

IXFI е тука да го поправи со решение од следната генерација – најсовремена, високо софистицирана размена на криптовалути, изградена за да обезбеди беспрекорно корисничко искуство со брзи трансакции, висока ликвидност, висококвалитетна безбедност и нула скриени надоместоци. 

Изграден од инвеститори, за инвеститори

Платформата IXFI е централизирана финансиска размена на криптовалути, изградена со цел да стане се-во-едно алтернатива на банките за корисниците ширум светот. Паричникот IXFI поддржува во моментот 500 монети, давајќи им на корисниците висока флексибилност, па дури и опција за автоматско тргување преку точни извештаи и податоци што компанијата ги обезбедува во реално време.

Трговците можат да избираат помеѓу спот тргување и размена на криптовалути и ова прво издание им овозможува да купат криптовалути со кредитна картичка, на исклучително безбеден и усогласен начин, додека сметаат на 24/7 поддршка од тимот.