You are currently viewing Shiba денес се зголеми за 18%

Shiba денес се зголеми за 18%

Криптовалутата Shiba денеска се зголеми за 18% достигнувајки цена од 0.00005393.

Зголемната вредност на Shiba се стреми на трејдувањето на Берза од 8.31 Билион вкупно купени и продаени крипто Shiba во рок од 24 сати.