You are currently viewing Овој алткоин има пристојни шанси да се испумпува за 100% во наредните денови
Businessman using tablet online banking, exchange currency and payment, Digital marketing, Finance and banking networking, Investment of growth on currency rate, Online shopping

Овој алткоин има пристојни шанси да се испумпува за 100% во наредните денови

Во втората половина на октомври, RUNE масовно се собра на табелите за цени. За две недели помеѓу 19 октомври и 2 ноември, овој алткоин им донесе на своите инвеститори повеќе од 140% поврат.

Веднаш откако го надмина својот локален максимум од 17.27 долари, овој алт го започна своето патување кон југ. Во поголемиот дел од ноември, цената на RUNE остана зафатена во нејзиниот опаѓачки канал.

Овој алт, сепак, почна да покажува знаци на промена на трендот на 23 ноември. Интересно, RUNE успешно успеа да се пробие над гореспоменатиот канал веќе следниот ден и продолжи да ја пробие границата од 13.5 долари претходно денес.

Што да очекуваме понатаму

Нагорниот тренд во последните неколку часа во голема мера беше поттикнат од моментумот. Обемот на тргување на RUNE троши повеќе време кон нагорна линија во споредба со почетокот на октомври. Значи, за да продолжи нагорниот тренд, трансакциите насочени кон RUNE треба да лебдат околу нивните сегашни нивоа.

Паралелно, отворениот интерес на RUNE за пазарот на фјучерси, исто така, е во пораст. Со новите пари кои влегуваат во екосистемот, може да се каже дека учесниците на пазарот се прилично сигурни во изгледите на оваа монета.

Стапката на финансирање исто така на повеќето берзи остана позитивна и беше забележана како се врти во заградата од 0.01% до 0.05% во времето на оваа анализа, што укажува на поголемото нахакан расположение. Всушност, податоците за долго-кратката разлика исто така истакнаа дека мнозинството трговци во моментов имаат долги облози и го фаворизираат трендот на пораст на цените.

Дури и основите на монетата се доста силни во овој момент. Што се однесува до градителите и програмерите на мрежата, тие се чини дека се прилично незапирливи во моментов. Всушност, нивниот патоказ за следните неколку недели изгледа доста ветувачки.