You are currently viewing Во Македонија може да се купува криптовалути и нивно копање со супер компјутери

Во Македонија може да се купува криптовалути и нивно копање со супер компјутери

Платформата Binance ви овозможува да купите криптовалути и да тргувате со нив во секое време. Минимум што треба да префрлите од вашите сметки е 15 долари но за да купите криптовалута мора да купите со 20 долари.

Оваа апликација е една од најдобрите во светот за купување криптовалути.

За подсетување доколку купевте shiba пред два месеци сега ке имавте неколку илјади долари профит.

Доколку се одлучите да копате крипто со супер компјутери мора да проверите колку ке имате заработка на ден и да пресметате дали се исплајка бидејки оваа одлука ке ве чини и струја