You are currently viewing Пад на криптовалутите биткоин падна 6000$ а Ethereum падна 500$

Пад на криптовалутите биткоин падна 6000$ а Ethereum падна 500$

Денеска се забележа поголем пад на повејкето популарни криптовалути BTC, ETH, XPR, LTC, SHIB, XLM.

Биткоин за пет дена падна од 69000 долари на 60000 долари. Се очекува во следниот период Биткоин да има нов голем раст во цената до крајот на годината.