You are currently viewing Нов импулсен бран за Кардано? Аналитичарот Михаел ван де Попе го прикажува патот напред за третото најголемо крипто средство

Нов импулсен бран за Кардано? Аналитичарот Михаел ван де Попе го прикажува патот напред за третото најголемо крипто средство

Аналитичарот за криптовалути, Михаел ван де Попе, го анализира патот напред на Кардано, во пресрет на собирањето на биткоинот на ново највисоко ниво од 90 дена, над 55,000 долари.

Во сесијата за нова стратегија, Ван де Попе ги истакнува потенцијалните влезни точки за Кардано на табелата за американски долари и вели дека верува дека крипто средството е близу до дното.

 

„Ако сакате да го купите Кардано во овој момент, мислам дека сакате да гледате насекаде во овој опсег овде, агресивно во областа околу 2.45 долари. И, ако се спуштиме кон 1.75 долари, тоа е влезна точка “.

Кардано се тргува по 2.27 долари во времето на пишување, по CoinGecko.

Крипто аналитичарот додава дека очекува Кардано да продолжи да се искачува повисоко и да му се приближи на највисокото ниво на сите времиња на 3.10 долари.

„Значи, што ќе очекуваме во овој момент? Претпоставувам дека ќе се потрудиме малку да го поддржиме Кардано против USDT за овој висок регион на сите времиња, исто како што го гледавме во ноември 2020 година, во која се вративме кон сите- временски регион пред да почнеме да забрзуваме силно “. 

Гледајќи го Кардано против Биткоин (АДА/БТК), Ван де Попе нагласува како парот може да го рестартира својот нагорен тренд.

„Правиме пониски височини, пониски … ако се скршиме над површината од 0.0000464 БТК (2.50 американски долари), тоа е нивото на кое треба да гледате и тогаш ќе имаме нов импулсен бран “.

Меѓутоа, ако биковите не успеат да притиснат над 0.0000464 БТК, Ван де Попе вели дека парот може да падне помеѓу 0.00003785 БТК (2.04 долари) и 0.000032 БТК (1.72 долари).