You are currently viewing БИТКОИНОТ ЗА 7 ДЕНА ПОРАСНА 21,66 ПРОЦЕНТИ И СЕГА ВРЕДИ…

БИТКОИНОТ ЗА 7 ДЕНА ПОРАСНА 21,66 ПРОЦЕНТИ И СЕГА ВРЕДИ…

Биткоинот, најсилната крипто -валута во светот во однос на пазарната вредност, во моментов вреди 51.383 долари.

Во последните 7 дена тој порасна 21,66 проценти

Инвестициите во крипто производи и фондови растат седма недела по ред, бидејќи институционалните инвеститори беа охрабрени од најавите за поддршка од државните регулатори, се вели во извештајот на порталот Coinshers за управување со дигитални средства.