You are currently viewing Еден Барел нафта паѓа на Берза за 10 долари во Македонија иста цена!!!!!!

Еден Барел нафта паѓа на Берза за 10 долари во Македонија иста цена!!!!!!

Овај месец еден Барел нафта на Берза почна да опаѓа на 11 Август кој што имаше цена од 74 долари за Барел.

Со секој изминат ден нафтата опаѓаше и стигна до 61 долар за Барел на 20 Август но цените се сеуште исти во Македонија.

Кога Нафтата почна да се зголемува на 21 Јули цените на горивата одма скокнаја кој што достигна цена од 65 долари за Барел на 74 долари за Барел во 30 јули. На 20 Август цената падна на 61 долар за Барел.

Во Македонија доколку се крева Барелот се крева цената на нафтата и бензините, но доколку опаѓа никако не се смалуваат цените на нафтата и бензините.