You are currently viewing Биткоин од 3 Август до 22 Август крена 12.000 Американски Долари !!!

Биткоин од 3 Август до 22 Август крена 12.000 Американски Долари !!!

Најтргуваната криптовалута Биткоин за само 19 дена се зголеми за 12 илјади долари.

Трговците со криптовалута кои што купиа  повејке Биткоини сега имаат огромна сума на пари.

Нови фирми вложуваат во Компјутери за копање на Биткоин таканаречена Мining Cryptos, за да направат биткоини со копање информации со Графичките картички.

Во нашата држава е недозволиво копање крипто и тргување но дозволиво е да се купи и продава Биткоин со Странски картички. Доколку сакате да купувате крипто нарачајте онлине картички кои што ви овозможуваат тргување со криптовалути и да заработите неверојатни пари со купување на виртуелни пари кои што секој ден цената се менува.

Секој граѓанин треба да има право да може да купува и да продава криптовалути затоа порачајте странски картички од странски банки уште денеска, бидејки нивните месечни трошоци на Банките се далеку поевтини од како на пример Шпаркасе банка.