You are currently viewing Биткоин од 29.000$ за само 23 дена достигна 47.300$

Биткоин од 29.000$ за само 23 дена достигна 47.300$

Најтргуваната криптовалута Биткоин за само 23 дена достигна цена од 47.000$.

Доколку купевте биткоин пред 23 дена денеска со негово продавање ке направевте 17.000$ чисти пари со пратење на Берза.

Во светот се повеќе се користи Биткоин за плаќања со истиот, но се чека до пола сат од трансакција доколку купувате бидејки вредноста се движи секоја секунда. Се повеќе и повеќе во иднина ке може да се купуваат автомобили кујки и многу други работи.

Со Биткоин можете да купите Тесла модел S.