You are currently viewing Доколку купевте еден Ethereum пред 24 дена денес ке направевте 1400 долари со негово продавање!

Доколку купевте еден Ethereum пред 24 дена денес ке направевте 1400 долари со негово продавање!

Крипто валутите се виртуелни пари на кои што секој ден им се менува цената.

Во зависност колку повејке луѓе купуваат толку повејке се крева нивната цена. Доколку купевте еден Етерум пред 24 дена кој што имаше цена о 1800 долари и денеска го продадевте за 3200 долари, вие ке направевте 1400 долари за само 24 дена. Вклучувајки и данок вие ке имавте чисти 1000 долари пари со седење дома и пратење на Крипто-Берза.

Во оваа професија може да се каже дека со пари пари се прават бидејки мора да имате пари да вложите и да ги следите истите.

Оваа работа не е како заштеди во Банка кој што даваат мизерна повратна камата доколку урочите пари. Туку спротивно, вие гледате што се случува со вашите пари доколку губите може навреме да продадете пред да изгубите голем дел и да вложите во нешто друго.

Оваа работа бара посветеност и не е физички тешка затоа што вие седите дома или добивате пари или губите. Но со добро истражување и познавање на Берза тогаш ке добивате.