You are currently viewing Биткоинот достигна вредност од 47 550 долари!

Биткоинот достигна вредност од 47 550 долари!

Биткоинот за само седум денови се зголеми за 7500 долари, почнувајки да расте на 22 Март за само неколку денови вредноста се крена за 20 проценти.