You are currently viewing Crypto.com интегрира NFT во апликацијата

Crypto.com интегрира NFT во апликацијата

Crypto.com ја објави интеграцијата на NFT во својата апликација , додека дури од минатиот месец, нејзината платформа NFT прикажува Незаменливи токени од Bored Ape Yacht Club и The Sandbox. 

Не само тоа, крипто-размената се приклучува на платформи кои го наведуваат ApeCoin (APE), токен на BAYC. 

Crypto.com и воведувањето на NFT во неговата апликација

на Crypto.com размена објави дека има интегрирано NFT во својата апликација :

Во моментов, NFT платформата на Crypto.com е достапна на апликацијата на австралиските корисници, со ветување дека ќе го прошири пристапот и до други земји. 

Всушност, NFT платформата на Crypto.com има наоколу точно една година , со инаугуративниот пад на Bosslogic и неговата колекција со наслов „Higher Ground“. 

Колекциите базирани на Ethereum, како оние на Bored Ape Yacht Club и The Sandbox, беа додадени само минатиот месец. 

На овој начин, Crypto.com им се придружува на Binance, Kucoin, Coinbase Exchange, Huobi и други крипто-размени кои презеле чекори за да го вклучат токенот за управување и помош од популарната колекција на BAYC.