You are currently viewing КАТАСТРОФАЛНО! Погледнете колку е намалена цената на Руската Рубла

КАТАСТРОФАЛНО! Погледнете колку е намалена цената на Руската Рубла

Денеска на 28 Февруари цената на Рублата е намалена повеќе од 22 проценти спрема Американскиот долар.

Погледнете го зголемувањето на доларот на сликата: